Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Ondervindt u last van de luchtvervuiling?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
9 december 2021
Arginine
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Arginine Arginine is een aminozuur dat een belangrijke functie heeft in de bloedvaten. Het geeft namelijk stikstofmonoxide (NO) vrij in het bloed, een stof die de bloedvaten onmiddellijk doet ontspannen. Dit doet de bloeddruk dalen omdat het hart minder druk moet zetten om het bloed door de bloedvaten te stuwen. De daling van de bloeddruk is het sterkst bij mensen met een hogere bloeddruk. Gunstige effecten worden ook waargenomen bij erectieproblemen.

Arginine heeft nog andere effecten: het verbetert de suiker- en insuline-stofwisseling bij diabetespatiënten en het heeft een bloedverdunnend effect. De dosis hiervoor nodig varieert van 0,5 tot zelfs 24 gram L-arginine.
Noten en zaden zijn goede bronnen van arginine: pindanoten, amandelen, walnoten, pistachenoten enz. Goede dierlijke bronnen zijn vis en eieren.

Gerelateerde producten


Prelox


Prelox Inhoud:
60 compr.
Richtprijs:
€ 40,00
CNK-nr:
2381-192

Prelox® is een nieuw voedingssupplement dat mannen kan helpen hun sexuele vitalit ...
lees meer

Meer producten van
Sanodis


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".