Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Ondervindt u last van de luchtvervuiling?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
9 december 2021
Chroom
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Chroom Chromium is een sporenelement: slechts minieme hoeveelheden chroom nemen we op uit de voeding. Het zou geen essentiële voedingsstof zijn, al hebben sommige onderzoekers daar een andere mening over. Chroom heeft hoe dan ook opmerkelijke effecten in het lichaam. Het best bestudeerd zijn de gunstige effecten op de glucose- en insulinespiegel, vooral bij patiënten met diabetes die niet meer goed reageren op insuline.

Chroom heeft een gunstige invloed op de bloedvetten (ook cholesterol) en het lichaamsgewicht. Onderzoek toont ook effecten van chroom in de hersenen, alwaar het hongergevoel regelt. Volgens ander onderzoek stimuleert chroom de vetverbranding. Of chroom een beduidende rol heeft in gewichtsvermindering, is nog onderwerp van onderzoek.

Gerelateerde producten


Bio-Chromium

Mannavital Diebaton


Bio-Chromium Inhoud:
60 tabl.
Richtprijs:
€ 16,95
CNK-nr:
3159-720

Mannavital Diebaton Inhoud:
60 v-caps
Richtprijs:
€ 19,95
CNK-nr:
3567-138

Bijdrage tot normale bloedsuikerspiegel met een heel hoge opneembaarheid en helpt ...
lees meer

Met kaneel, chroom en gymnema die bijdragen tot het behoud van een normale bloedsu ...
lees meer

Meer producten van
Pharma Nord


Meer producten van
FytofarmaAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".