Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Neemt u vitamine D tegen Covid-19?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
30 november 2021
Geconjugeerd linolzuur
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Geconjugeerd linolzuur Geconjugeerd linolzuur (CLA) is een vetzuur dat we vooral in melk en vlees aantreffen. Melk is dan wel de grootste bron maar amper 1% van de vetten in melk zijn CLA's. De rol van CLA voor onze gezondheid is nog maar recent onderzocht. Experimentele studies suggereren dat CLA beschermt tegen kanker en tegen verharding van de bloedvaten.

Veeartsen zagen dat hun dieren minder aten wanneer ze extra CLA kregen, maar dat ze daarom niet minder hard groeiden. Sindsdien wordt onderzocht of CLA de lichaamsverdeling van vet kan verbeteren: minder vet maar meer spiermassa. CLA zou de vetverbranding verhogen in de spiercellen.
CLA herstelt tevens een uit balans gebrachte immuniteit, wat nuttig is bij allergie en om het effect van vaccinatie te verhogen.

Gerelateerde producten


Bio-T


Bio-T Inhoud:
90+30 caps
Richtprijs:
€ 26,95
CNK-nr:
2355-436

Bevat groene thee extract dat het lichaam ondersteunt om sneller vet te verbranden ...
lees meer

Meer producten van
Pharma Nord


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".