Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Eet u wel eens fastfood of kant-en-klare gerechten ?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
11 augustus 2020
Ochtendstijfheid
| Spierklachten |
Terug Verstuur link
lijn
Ochtendstijfheid Ochtendstijfheid is een frequent voorkomende klacht bij fibromyalgiepatiënten. Doordat de spieren 's nachts niet voldoende ontspannen ervaart de patiënt 's morgens een gevoel van stijfheid.

Stramme spieren
Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WGO) zijn verstijfde spieren het eerste signaal van oververmoeidheid, burnout, chronische vermoeidheid en fibromyalgie. Het aantal mensen dat met deze pijnlijke spieren moet leven zal de komende jaren enkel maar dramatisch toenemen. Het is de tol die mensen moeten betalen voor een combinatie van verschillende factoren zoals een hectische, lees flexibele levenswijze, een daling van de voedselkwaliteit en de verslechtering van het milieu.

De Amerikaanse professor David Pimentel is duidelijk. "Het aantal burnoutpatiënten zal de komende jaren met een factor honderd tot duizend toenemen. Dit geldt trouwens ook voor een groot aantal andere ziektebeelden die in direct verband staan met onze opgedrongen levenswijze. Ook het aantal nieuwe gevallen van kanker stijgt jaarlijks met zeven miljoen."
Pimentel besluit met de gedachte dat mensen meer moeten luisteren naar hun lichaam. Ochtendstijfheid is een teken dat er iets fout loopt in het lichaam. Je afweersysteem versterken is hier een eerste vereiste.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".