Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Heeft u last van lentemoeheid?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
30 maart 2020
Rhodiola
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link Print pagina
lijn
Rhodiola Rhodiola is een traditioneel Russisch medicijn, maar het gebruik ervan kunnen we traceren tot de tijd van de Vikingen. De wortel van de rhodiola rosea is goed gekend voor zijn medische eigenschappen. Rhodiola is een 'hersentonic': het verhoogt de mentale veerkracht en het bestrijdt vermoeidheid. Men beschouwt het als een 'adoptogeen': dat betekent dat het de weerstand tegen stress verhoogt, alleen wanneer dat nodig is. Op die manier wordt de weerstand tegen stress minder snel uitgeput.

Vele andere effecten van rhodiola worden nog onderzocht: depressie, hoofdpijn, hysterie, bescherming van het hart, stabilisatie van hartritme, bescherming van het DNA en tegen kanker. Volgens een IJslands kruidenboek werkt het tegen mondpijn, nierstenen, diarree en haarverlies. In een vettig oplosmiddel (zalf) werkt het ook wondhelend en pijnstillend op de gewrichten.

Gerelateerde producten


Mannavital D-Priton

AntiStress Natural


Mannavital D-Priton Inhoud:
60 v-caps
Richtprijs:
€ 19,85
CNK-nr:
3460-482

AntiStress Natural Inhoud:
60 caps
Richtprijs:
€ 25,80
CNK-nr:
2554-806

Met saffraan dat bijdraagt tot een positief gemoed en
emotionele balans
• Me ...
lees meer

Citroenmelisse, rhodiola, schisandra en Siberische ginseng kunnen gebruikt worden ...
lees meer

Meer producten van
Fytofarma


Meer producten van
NutrisanAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".