Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Beschermt u zich tegen (winter)virussen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
24 januari 2022
Rhodiola
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Rhodiola Rhodiola is een traditioneel Russisch medicijn, maar het gebruik ervan kunnen we traceren tot de tijd van de Vikingen. De wortel van de rhodiola rosea is goed gekend voor zijn medische eigenschappen. Rhodiola is een 'hersentonic': het verhoogt de mentale veerkracht en het bestrijdt vermoeidheid. Men beschouwt het als een 'adoptogeen': dat betekent dat het de weerstand tegen stress verhoogt, alleen wanneer dat nodig is. Op die manier wordt de weerstand tegen stress minder snel uitgeput.

Vele andere effecten van rhodiola worden nog onderzocht: depressie, hoofdpijn, hysterie, bescherming van het hart, stabilisatie van hartritme, bescherming van het DNA en tegen kanker. Volgens een IJslands kruidenboek werkt het tegen mondpijn, nierstenen, diarree en haarverlies. In een vettig oplosmiddel (zalf) werkt het ook wondhelend en pijnstillend op de gewrichten.

Gerelateerde producten


Energix Plus

Mannavital D-Priton


Energix Plus Inhoud:
90 TAB
Richtprijs:
€ 36,70
CNK-nr:
2989069

Mannavital D-Priton Inhoud:
60 v-caps
Richtprijs:
€ 19,85
CNK-nr:
3460-482

Energix Plus van PharmaNutrics is een unieke samenstelling met de zuivere plantene ...
lees meer

Met saffraan dat bijdraagt tot een positief gemoed en
emotionele balans
• Me ...
lees meer

Meer producten van
Pharma Nutrics


Meer producten van
FytofarmaAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".