Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
27 oktober 2021
Slijmvliesproblemen oplossen
| Hormonale problemen |
Terug Verstuur link
lijn
Slijmvliesproblemen oplossen De Chinese professor Dr Baoru Yang promoveerde aan de afdeling biochemie en voedingschemie aan de universiteit van Turku in Finland met een studie over de weldoende eigenschappen van de duindoornbes, een wilde plant die zowel in Azië en Europa als in Noord-Amerika voorkomt. De bessen behoren tot de zeldzame vruchten met een hoog gehalte aan Omega-7 vetzuren. Bij droge huid (psoriasis en eczema) blijken onverzadigde vetzuren uiterst positieve voedingstoffen voor de opbouw van de huid. Omega-7 brengt de vochthuishouding van de huid in evenwicht en houdt de slijmvliezen in optimale conditie.

Het product is reeds lang beschikbaar in de Scandinavische landen en al sinds 2006 in Groot-Brittaninië en Nederland. Aangezien het geen giftige stoffen bevat en geen bijwerkingen heeft, kan het zonder probleem langere tijd genomen worden.

Gerelateerde producten


Mannavital Menoton


Mannavital Menoton Inhoud:
30 v-caps
Richtprijs:
€ 16,95
CNK-nr:
3379-476

Met hop dat helpt overgangsverschijnselen verlichten zoals warmteopwellingen, over ...
lees meer

Meer producten van
Fytofarma


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".