Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Versterkt u actief uw weerstand?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
27 oktober 2020
Zwarte bes
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Zwarte bes Anthocyaninen zijn de stoffen die aan vele bessen (aal-, bos-, vlierbessen ...) een rode of blauwe kleur geven. Zwarte bessen zijn zo rijk aan anthocyaninen dat ze er zelf zwart door uitzien. Vele gezondheidseigenschappen worden aan anthocyaninen toegeschreven. Ze helpen het risico op hart- en vaatziekten te verlagen, in het bijzonder zorgen ze voor een lagere bloeddruk, minder bloedvetten en een vlottere bloedsomloop en soepelere bloedvaten.

Anthocyaninen zouden ook de ogen en de nieren beschermen, mogelijk verloopt dit ook via herstel van de bloedsomloop in de allerkleinste bloedvaten. Bloedvaten vertakken zich tot minuscule haarvaten die de fijnste weefsels en organen moeten voeden.
Zwarte bes wordt ook intensief onderzocht als 'antigriep'. Japanse onderzoekers vonden dat een extract van zwarte bes verschillende stammen van het griepvirus kan uitroeien.

Gerelateerde producten


Mannavital Oguton Forte


Mannavital Oguton Forte Inhoud:
60 caps.
Richtprijs:
€ 19,95
CNK-nr:
4257-432

Draagt bij tot het behoud van een normaal gezichtsvermogen en tot de gezondheid va ...
lees meer

Meer producten van
Fytofarma


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".