Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Heeft u last van droge ogen?
ABC GEZONDHEID - Artikels
5 januari 2024
Het grootste schandaal in de medische geschiedenis?
| 05/01/2024 |
Terug Verstuur link
lijn
Het grootste schandaal in de medische geschiedenis? Europarlementslid Marcel de Graaff en collega’s richtten in oktober 2023 een brief aan het EMA met uitgebreide vragen over de toelating en veiligheid van de mRNA COVID-19 vaccins. Tevens vroegen ze om de toelating in te trekken.
Het antwoord hierop is schokkend:
De Graaff : “Er staat duidelijk in dat de toelating die EMA verleende enkel gold voor individuele bescherming, en absoluut niet voor het voorkomen en beheersen van besmettingen. En: dat de EMA niet beschikte over voldoende gegevens om de werking en de veiligheid te beoordelen. Het EMA deelde deze informatie niet met de burgers, integendeel. Het verdoezelen van de bijwerkingen bracht de gezondheid van iedereen die zich liet vaccineren in gevaar…”

Joachim Kuhs: “Velen hebben zich meermaals laten vaccineren op basis van informatie gegeven door EMA en overheid. Door afwezigheid van correcte informatie is er nooit sprake geweest van ‘informed consent’*. De door EMA ‘verwachte rapportage van bijwerkingen’ is zowat overal onmogelijk gemaakt door meldingen in de eerste 2 weken onmogelijk te maken, de periode waarin de meeste bijwerkingen na vaccinatie optreden.”
“Er werd dus geen evaluatie gemaakt van de gevolgen van de vaccinatie, waardoor we nu geconfronteerd worden met een grote ‘oversterfte’. Een ‘publieke gezondheidscrisis’, niet tengevolge van een virus, maar door deze mRNA-inspuitingen. Mensen werden gedwongen deel te nemen aan een potentieel dodelijk experiment. Velen werden geblesseerd en zo zwaar beschadigd dat ze geen normaal leven meer kunnen leiden. Dit is een zware schending van het internationaal recht…”

De Graaff : “Wij vroegen van in het begin een onmiddellijke intrekking van de toelating op basis van alle gevaarsignalen en overlijdens. Het middel is erger dan de kwaal!”
Wordt ongetwijfeld vervolgd.
NVDR. “Het EMA wordt voor 80% door farmaceutische bedrijven gefinancierd.” – Michèle Rivasi in ‘De Farmamethode’ https://www.bnnvara.nl/zembla/artikelen/de-farma-methode
https://stichtingvaccinvrij.nl/onverwachts-overlijden-van-europarlementarier-michele-rivasi-roept-vragen-op-wat-betekent-dit-voor-pfizer-gate/


* Informed consent: geïnformeerde toestemming; verplicht bij alle medische handelingen en ‘geneesmiddelen’. Als je de risico’s niet kent, kan je onmogelijk een geïnformeerde beslissing nemen.

Afweerverhogende voedingsstoffen
Hoe het risico op luchtweginfecties verkleinen?

Meer lezen:
Dossier Covid-19
Dr. Stephanie Seneff
MRNa‘vaccins’ veilig? > 25% meer hartverwikkelingen
Overzichtsstudie bevestigt verband tussen C19-vaccins en overlijdens

Bronnen:
https://stichtingvaccinvrij.nl/onrechtmatige-handelsvergunning-pfizer-en-moderna-de-beerput-gaat-open/
https://marceldegraaff.nl/schokkende-onthullingen-covid-vaccinaties-en/
https://marceldegraaff.nl/persconferentie-schokkende-onthullingen-covid-vaccinaties/
https://marceldegraaff.nl/debatten/
https://marceldegraaff.nl/uitblijvend-onderzoek-naar-oversterfte-2/
https://www.internationalcovidsummit.com/
https://stichtingvaccinvrij.nl/shot-dead-the-movie-they-dont-want-you-to-see/
https://wethepatriotsusa.org/shot-dead-movie/

 

lijn