Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
21 oktober 2021
Autisme
| Neurologie |
Terug Verstuur link
lijn
Autisme Autisme-spectrum is een ernstige neuro-ontwikkelingsstoornis die steeds meer voorkomt. Spectrum: omdat er multipele oorzaken en vele gradaties zijn, én geassocieerde problemen zoals ADHD, dyslexie, enz…
We weten nu dat autisme een stoornis is met vele facetten, en geassocieerd is aan maagdarmontsteking, voedingstekorten, veelsoortige voedselallergieën en intoleranties, afwijkingen in de leverontgifting, met hierdoor ophoping van giftige molecules, waarvan de meeste toxisch zijn voor hersenen en immuunsysteem. Autisme is dus niet per se een gedragsstoornis: de gedrags- en cognitieve stoornissen zijn meestal het gevolg en symptomen van de voornoemde, complexe pathofysiologische stoornissen.

De basisoorzaken zijn neuro-inflammatie en maagdarmdysbiose (ziekmakende darmflora). Met als variërende oorzaken:
- Infecties, antibiotica, vaccinaties, die bij gevoelige kinderen ontstekingseigenschappen veroorzaken.
- Blootstelling aan teveel giftige stoffen die de lever niet tijdig kan onschadelijk maken; de opslag hiervan veroorzaakt op zijn beurt ontsteking en schade.
- Stoornissen in de werking van de mitochondria, die de energie leveren in de cellen, kan zowel oorzaak als gevolg zijn van (neuro)inflammatie en toxiciteit.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".