Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Artikels
11 januari 2012
Je lichaam zuiveren om succesvol te vermageren
| 11/01/2012 |
Terug Verstuur link
lijn
Je lichaam zuiveren om succesvol te vermageren Iemand die wil vermageren heeft drie mogelijkheden om dat te doen. Men kan minder eten, daardoor wordt de aanvoer van calorieën beperkt. Het lichaam is dan aangewezen om de beschikbare (vet)reserves aan te spreken teneinde over voldoende energie te kunnen beschikken. Het beschikbare vet vermindert langzaam maar zeker.
Een andere mogelijkheid bestaat er in om meer energie te verbruiken door bijvoorbeeld in extra lichaamsbeweging te investeren. Ook daar spreekt het menselijk organisme de beschikbare vetlagen aan teneinde voldoende energie te verzamelen om actieve sport mogelijk te maken.

Veel mensen vergeten echter het belangrijkste. Niemand kan succesvol en blijvend de overtollige kilo’s kwijtraken zonder dat men zijn lichaam zuivert van giftige stoffen (toxines) die mee opgeslagen zitten in de vetlagen. Vermageren betekent immers ook dat het bloed, die de energie overal in ons organisme levert, bevrijd moet worden van de toxines. Dat gebeurt via de lever, de darmen en de nieren. Het is daarom nuttig vloeibare plantenextracten te drinken om de zuivering van het bloed te garanderen.

Ontgiftig jezelf met de juiste voeding
Hoe behandel je vochtopstapeling in de weefsels?

Bronnen:
Hyman M.
Systems biology, toxins, obesity, and functional medicine.
Altern Ther Health Med.

 

lijn