Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Heeft u gewrichtsklachten?
Neen 21%
 
Reuma 7%
 
Sportletsel 11%
 
Ander 61%
 
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
26 september 2020
Huilbaby's
| Stress |
Terug Verstuur link
lijn
Huilbaby's (Baby)kolieken veroorzaken oncontroleerbare huilbuien bij baby's die voor de rest gezond zijn. Huilbuien van meer dan drie uur per dag kunnen al in de eerste weken na de geboorte beginnen en houden soms zes maanden aan. Zulke huilbuien komen bij 10-30% van alle baby's voor. Niet verwonderlijk vormen huilbaby's een grote bron van stress en frustraties voor de ouders.

De precieze oorzaken van de huilbuien zijn nog niet gekend. Meestal wordt de oorzaak gezocht bij darmkrampen of opkomend maagzuur, vandaar de naam kolieken. Andere mogelijke factoren zijn allergie of intolerantie voor bepaalde voedingsproducten, zoals koemelk en soja. Infecties, groeistoornissen en trage hersenontwikkeling kunnen ook aan de basis liggen, maar meestal is er geen reden tot ongerustheid. Raadpleeg een arts om te bepalen of het onderliggende probleem ernstig is.

Gezond blijven?

lijn

Gelijkaardige ongemakken

Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".