Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Ondervindt u last van de luchtvervuiling?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
2 december 2021
Rosacea
| Huidaandoeningen |
Terug Verstuur link
lijn
Rosacea Rosacea is een huidaandoening waarbij rode vlekken op het aangezicht verschijnen, vaak begeleid met rode, met etter gevulde hobbeltjes. Iedereen kan het krijgen, maar vrouwen van middelbare leeftijd schijnen er het meest last van te hebben. Een opflakkering van symptomen kan weken lang (soms maanden) duren.

De aandoening is bijna altijd onschuldig, maar jammer genoeg vaak chronisch. Een arts hoef je niet onmiddellijk te raadplegen, maar als de symptomen voor lange tijd aanhouden of wanneer het gezicht begint te zwellen, is hulp van de huisarts aangewezen. Rosacea is niet zomaar geneeslijk. De arts kan wel antibiotica voorstellen - liefst in een huidcrème - of geneesmiddelen tegen acne voorschrijven.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".