Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Eet u wel eens fastfood of kant-en-klare gerechten ?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
4 augustus 2020
Darmen uit evenwicht
| Spijsvertering |
Terug Verstuur link
lijn
Darmen uit evenwicht Darmen uit evenwicht, iedereen heeft het al eens meegemaakt. Eén van de gevolgen is buikloop of diarree. Dit sociale ongemak is niet alleen hinderlijk maar ook onprettig.
Bij milde tot matig uitgesproken diarree is voldoende water drinken de boodschap. Vocht opnemen is van het grootste belang bij de behandeling van diarree bij zuigelingen, kleine kinderen en bejaarden.

Het volgen van een dieet heeft geen zin als je niet moet braken. Vanzelfsprekend moet je geen frieten met mayonaise op het menu plaatsen. Het is aan te raden om een normale hoeveelheid licht verteerbaar voedsel in te nemen. Deze hoeveelheid kan men spreiden over verschillende maaltijden. Melk en melkprodukten worden soms niet goed verdragen gedurende de eerste dagen.
Besteed voldoende aandacht aan hygiëne en was je handen voor elke maaltijd en na elk toiletbezoek. Preparaten op basis van melkzuurbacteriën ondersteunen de darmflora en hebben een gunstige invloed op de evolutie van diarree.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 50 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".